Ambasadorka Italije u Crnoj Gori, gospođa Andreina Marsella primila je delegaciju Centra za profesionalnu rehabilitaciju koju su činili direktor Milo Paunović, pomoćnica direktora Zilha Kajić, rukovoditeljka Odjeljenja za profesionalnu rehabilitaciju Slavka Mirović i učesnica programa socijalne uključenosti Vladana Stijepović.

Ambasadorka Marsella je iskazala interesovanje za rad Centra za profesionalnu rehabilitaciju, sa čime su je članovi delegacije upoznali. Posebnu pažnju i interesovanje ambasadorka je iskazala za učesnicu Vladanu Stijepović, zbog činjenice da je ona pored svih izazova s kojima se u životu suočava, uspjela da samoinicijativno i samostalno nauči italijanski jezik, da redovno prati italijanske tv i radio programe, da sprema hranu po italijanskim recepturama, da čita puno o italijanskoj istoriji i sl.

U srdačnom razgovoru, njena ekselencija ambasadorka Marsella i naša učesnica Vladana, na tečnom italijanskom jeziku, razmijenile su impresije o narodima i prirodnim ljepotama Italije i Crne Gore.

(Visited 159 times, 1 visits today)
Last modified: April 18, 2023
Skip to content